Het laatste nieuws over inspirerende groene projecten in Noord-Holland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
3 april 2020
Het meest complete groene aanbod in Noord‑Holland
 
Ondanks coronacrisis kunt u op ons blijven rekenen
De coronacrises treft ons allemaal. Wij hopen dat u in deze moeilijke tijd uw werkzaamheden nog goed kunt uitvoeren. Wellicht is het een geruststellende gedachte om te weten dat wij bij Natuurlijke Zaken met zijn allen hard aan het werk zijn. Uw project of opdracht is bij ons nog steeds in goede handen. Het is goed om te weten dat wij daarbij de richtlijnen van het kabinet en de voorgestelde maatregelen van het RIVM volgen. Daarom zijn onze medewerkers vooral thuis of in het veld aan de slag. Zodat wij samen met u aan mooie projecten kunnen blijven werken. 
Lees meer  
Twitter Facebook LinkedIn
 
Eerherstel voor kwelmoeras bij Groote Keeten
De Groenploeg kreeg een prachtige opdracht van de gemeente Schagen: natuurherstel van een kwelmoerasje bij Groote Keeten. Waardevolle vegetatie krijgt daar nu weer ruimte.   
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
 
Onderzoek naar herstel van liniedijken
De liniedijken van de Stelling van Amsterdam zijn prachtig en rijk aan cultuurhistorie. Wij onderzoeken hoe we deze landschapselementen in ere kunnen herstellen. 
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
 
Nieuws
Aanleg eetbare fruittuin in woonwijk Akersloot 
Nu is het nog wat kaal, maar straks weet je niet wat je ziet. In Akersloot verandert een saai grasveld in een bloemrijke fruitpluktuin. 
Lees meer  
Twitter Facebook LinkedIn
 
 
Frank Visbeen
@FVisbeen
Afgelopen weken droog weer. De graslandpercelen in veenweide worden droger, door middel van water opzetten door drukdrains@IPVeen_NH blijft de grondwaterstand hoog (fotos greppel met en zonder drukdrain) en stopt bodemdaling. Onderzoek van
Lees meer
 
Wat vind u van deze nieuwsbrief?
 
 
 
BESTRIJDING PITRUS
Jaarlijks pitrus maaien is nodig om de weidevogels alle ruimte te geven om te broeden. Landsmeer in beeld filmde hoe de Groenploeg dit aanpakt.
 
Een nieuw thuis voor vogels en bloemen in Haarlem
Aan de oostrand van Schalkwijk vinden moerasvogels een nieuw thuis, bloeit flora weelderig en maken bewoners van de wijk binnenkort een ommetje.   
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
 
Advies nodig voor een toekomstig project? Neem contact op met één van onze experts.
Vind een adviseur  
 
Natuurlijke Zaken
Schuine Hondsbosschelaan 45-A
1851 HN Heiloo
Tel. 088 - 00 64 400
info@natuurlijkezaken.nl
Twitter   Linkedin
Landschap Noord-Holland   Samen maken we Noord-Holland mooier!
Als deze e-mail niet goed leesbaar is bekijk hem dan in de browser. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je aan

Gegevens wijzigen  |  Afmelden